Saç ekimide diğer tüm ticari alanlar gibi maalesef enflasyona oranla artmak zorunda kalmış ve 2021 saç ekim fiyatlarıda artışa tabi tutulmuştur. İstanbul saç nakil merkezi olarak öneliğimiz uygun fiyatlarla hizmet vermektir. Saç ekiminde uygun fiyat ve kaliteli saç ekimi düşünen herkes için saç ekim fiyatlarımıza çok fazla artış uygulamadık.

Saç nakil merkezi olarak istanbul başta olmak üzere tüm dünyaya hizmet veren merkezimiz çoğunlukla uygun fiyat kaliteli saç ekimi yönünden tercih sebebi olmaktadır. Bu yüzden 2021 yılında da saç ekim fiyatlarında kesinlikle iddaalı olmak isteyen merkezimiz tüm saç ekim tekniklerinde en uygun fiyat sunmaya devam edecektir.

Saç ekimi günden güne gelişen teknikler sayesinde en ideal ve en kaliteli seviyesine ulaşmış durumdadır. Saç ekiminde uygulancak saç ekim tekniği saç ekim fiyatlarıda belirleyici olmaktadır. Saç ekiminde bazı merkezler hem greft sayısına göre saç ekim fiyatı hemde uygulanacak tekniğe göre fiyat belirlesede bizler greft sayısında maksimum greft minimum fiyat politikasına devam etmekteyiz.

Saç ekimi tekniklerinde en yeni ve yakın zamanda çok uygulanacak olan teknik sedasyonlu saç ekimi olacaktır. İstanbul saç nakil merkezi olarak sedasyonlu saç ekimi isteyenelere ek ücret çıkartmadan en yeni saç ekim tekniği ile saç ekmeye başlamış bulunmaktadır.

Güncel saç ekim fiyatları tüm saç ekim tekniklerine şu şekildedir;

 

Yukarıda saç ekim fiyatları ortalama fiyatlar olup dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Kişiye özel saç ekim fiyatı almak için WhatsApp ile iletişime geçebilirsiniz. Otel konaklaması ve ulaşımlar ek olarak ücretlendirilecektir. Saç ekim paketine dahil olan hizmet paketimiz için lütfen mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.

Bazı banka kartlarına 9 taksit imkanı ilede saç ekim yapmaktayız. Anlaşmalı bankalarımızı öğrenmek için iletişim kurulabilir.